AN UNBIASED VIEW OF خواص چای عناب

An Unbiased View of خواص چای عناب

An Unbiased View of خواص چای عناب

Blog Article

کاهش استرس و اضطراب یکی دیگر از فواید دمنوش عناب است. به طور سنتی از جوشانده عناب برای بهبود علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می‌شده است. دمنوش عناب اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.

عناب خواب‌آور، آرام‌بخش اعصاب و تقویت‌کننده مغز و حافظه است.

به همین دلیل در این مطلب از غفاری دایت به سراغ عناب رفته‌ایم تا آن را به شما معرفی کنیم. در این مطلب به شما می‌گوییم خواص عناب تازه چیست؟! خواص عناب برای زنان، خواص عناب برای مردان، کبد و کلیه کدام هستند و عناب چه عوارضی دارد. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. مهم‌ترین خواص عناب در یک نگاه

ویتامین ث از آنتی‌اکسیدان‌‌های مهمی است رادیکال‌های آزاد مضر را از بدن انسان می‌زداید و نیز به بهبود زخم‌ها و بازسازی بافت‌های پیوندی مجروح کمک می‌کند.

این میوه دارای دو نوع فیتوکمیکال است، فیتوکمیکال در واقع یک ماده گیاه شیمیایی است که باعث ایجاد خواص پزشکی مفیدی می‌شود. این ماده شیمیایی باعث ایجاد تغییرات مثبت در مغز و پیام‌رسان‌های عصبی می‌گردد، فرآیند خواب شما را تسهیل می‌کند و مشکلات آن را به طور کامل حل می‌نماید.

به همین علت توصیه می‌شود که احتیاط را رعایت کرده و از این میوه تنها در غذاها استفاده کنید.

همچنین کلسیم بالا از پوکی استخوان زود‌رس جلوگیری می‌کند و از سلامت استخوان‌های شما محافظت می‌نماید.

از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).

عناب تازه و خشک هر دو به‌سبب ارزش غذایی‌شان نزد چینی‌ها اهمیت فراوانی دارند.

فراموش نکنید خوردن عناب برای افرادی که داروهای ضدافسردگی مثل ونلافکسین یا داروهای ضدتشنج مصرف می‌کنند مناسب نیست.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

در زمانی که داروهای ضد افسردگی را مصرف می‌کنید، جدا از خوردن عناب جلوگیری کنید. زیرا می‌تواند باعث ایجاد تداخل دارویی و بروز خواص عناب خشک برای زن باردار یکسری عوازض بد شود.

Report this page